SYNTRA Brussel is een Nederlandstalig opleidingscentrum voor volwassenen met ondernemerszin, van alle slag en alle leeftijden. Ons doel? Meer ondernemerschap in onze bruisende, eigenzinnige en multiculturele hoofdstad Brussel en haar Rand brengen.

Bezoek onze website >

docent boekhouder

campus Tour & Taxis
financiën, verzekeringen en vastgoed
overdag
volwassenen

Jouw takenpakket

Een vak leer je het best van de professional die iedere dag opnieuw met beide voeten in de praktijk van het vak staat. Bij SYNTRA Brussel, campus Tour & Taxis zoeken we daarom een boekhouder/accountant of bedrijfsrevisor die ‘goesting’ heeft om zijn/haar ervaring en expertise in boekhoudkunde en financieel beleid te delen met onze vastgoedmakelaars van morgen.

SYNTRA Brussel is een pionier in praktijkopleidingen. Wij helpen onze cursisten om het vak te leren, rechtstreeks bij de vakman/-vrouw. Bij wie leer je het beter? Ben jij zo iemand en ben je bereid om je passie met ons te delen?

Wat we superbelangrijk vinden ...

  • dat je aantoonbare ervaring hebt als boekhouder/accountant of bedrijfsrevisor (een diploma pedagogische bekwaamheid is bij ons geen must)
  • dat je de verschillende vakonderdelen kan uitwerken aan de hand van een overzichtelijk leerplan en zo de cursisten wegwijs maakt in het starten als zelfstandig ondernemer met een vastgoedkantoor
  • dat je goesting hebt om je kennis over BTW, facturatie, boekhouden, ratioanalyse, financieringstechnieken... te delen op een niet-schoolse, toepassingsgerichte manier
  • ben je zelfstandige (geweest), dan is dit voor ons een plus

Wij bieden jou:

  • een lesopdracht ‘Boekhoudkunde en Financieel beleid’ in de opleiding Vastgoedmakelaar 
  • in totaal 11 sessies op dinsdag of donderdag van 9 tot 12.30 uur vanaf september 2019 (de exacte lesdagen worden in samenspraak vastgelegd)
  • een netwerk van aanstormende professionals in de sector
  • een coach die je massa’s concrete tips & tricks voor je lesaanpak bezorgt
  • gratis training en opleidingen uit ons volledige aanbod
  • een contract bepaalde duur
Solliciteer
Deel deze vacature >
Daria
"Telkens wanneer ik een uitnodiging ontvang van een cursist voor de opening van een eigen zaak, vind ik dat fantastisch."
Lees getuigenis >

Blijft de tekst hierboven nagalmen?

Laat ons voelen wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waarom deze vacature jou aanspreekt.
Wij nemen binnen de 10 werkdagen contact met je op.
Kwaliteiten bij mensen zijn voor ons belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap en nationaliteit.

Heb je een vraag over deze functie?

Contacteer
Maud Merchiers
opleidingscoördinator
Stel jouw vraag